Onze klantenbelofteBuy & Drive

Alle wagens worden in de showrooms van de verschillende vestigingen én op de website te koop aangeboden. And then the choice is all yours! Onze medewerkers begeleiden je in de showroom graag in de zoektocht naar de nieuwe wagen of demonstratie wagen die het best bij je past.

Afleveringsinspectie

Eenmaal je de wagen van je dromen hebt gevonden, worden de door u gekozen accessoires gemonteerd, en wordt deze afleverklaar gemaakt. Daarna ondergaat deze nogmaals een kwaliteitscheck op alle punten.
Zo laten we niets aan het toeval over.

Afhaling

Het feestelijke moment is daar !
Uw nieuwe DI NITTO wagen staat op het afgesproken tijdstip op U te wachten. Onze adviseurs leggen U graag haarfijn de werking van uw nieuwe wagen uit.

Levering aan Huis

Graag een levering bij u thuis, zonder u te verplaatsen?
Met deze extra service leveren wij uw nieuwe DI NITTO wagen op het afgesproken tijdstip bij U aan huis.

Naverkoop

Online afspraak

Gedurende 24 uur per dag kan u zeer gemakkelijk en snel via onze website een onderhouds- of herstellingsafspraak maken.

Alternatief vervoer

Makkelijkheid troef. Een vervangwagen, al dan niet elektrisch aangedreven, een vervangfiets voor de ecologisch denkende personen, behoren tot uw keuzemogelijkheden.

Health check

Voor aanvang van de service of herstellingswerkzaamheden van uw wagen in de DI NITTO werkplaatsen, wordt uw wagen aan een grondige KOSTENLOZE diagnose onderworpen. Elektronica, motor, veiligheid, uitrustingen, carrosserie,...: elke wagen wordt op maar liefst 30 punten gecontroleerd. Elke wagen beschikt dan ook standaard over een uitgebreid diagnoseverslag en een officiële Car-pass aanmelding.
Op deze manier betrekken wij u maximaal in het serviceproces, waarbij u op de hoogte wordt gebracht van de actuele toestand van uw wagen.
Op die manier wordt in gezamenlijk overleg met onze serviceadvisors een werkorder gecreëerd dat perfect in lijn ligt met uw verwachtingen, en u ook een glashelder overzicht geeft van hetgeen er uitgevoerd wordt, met een volledige transparantie naar de kostprijs van deze werkzaamheden.

Di Nitto LOUNGE

Tijdens de werkzaamheden wacht u in alle comfort op de afwerking van uw wagen. Een free WIFI hotspot staat tot uwer beschikking, alsmede een TV corner. In onze coffee & drinks corner kan u terecht voor een ruime keuze aan warme en koude dranken. Ook voor de zakelijke rijders is er een werkruimte voorzien, waardoor u uw tijd optimaal kan benutten.

Carwash

Alvorens de wagen u af te leveren na een servicebeurt, ondergaat hij een grondige Carwash. Wij gaan voor de 10 in klantentevredenheid.

Schadeherstel

Een schade is snel gebeurd, maar ook snel terug hersteld!
Met 40 jaar ervaring en de nieuwste technieken is DI NITTO CAROSSERIECENTER hét carrosserieherstellingsbedrijf voor uw auto. We pakken schade aan uw auto doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? U snel weer de baan op sturen met een auto die als nieuw is. Zowel voor moderne Smart herstellingen als grote herstellingen kan u in ons center terecht. Tijdens de reparatieduur geniet u van een KOSTENLOZE vervangwagen.
Tevens zijn wij erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen, en zijn wij KIWA gecertificeerd.